Lidt om rutinetimer:
Du har et kørekort du aldrig rigtigt har fået brugt ?
Skal du starte på job eller ud og rejse og behøver lidt genopfriskning af teori og kørsel ?
Det kan vi hjælpe med :-)

Hvordan kommer jeg igang ? Du skal købe Rutinepakke eller en rutinetime i vores webshop og derefter udfylde vores tilmeldingsformular her på siden. Her skriver du hvilken afdelingen du vil køre fra, tidspunker du kan og eventuelle andre ønsker.
Du vil så blive kontaktet af en kørelærer som aftaler første kørsel med dig.

Hvor mange timer skal jeg bruge ? Det ved vi først rigtigt når vi kommer igang, men du bestemmer helt selv, hvor mange timer du vil køre. Vi vil blot rådgive dig.

Hvad indeholder Rutinepakken ?  Vores rutinepakke indeholder adgang til E-learning på Onlinekørekort og 4 kørelektioner á 45 min.
De fleste har dog brug for flere timer og dette kan du købe efter behov i vores webshop.

Hvis du først vil se om det er noget for dig, kan du starte med at købe én lektion i vores webshop.
Køber du Rutinepakken vil du straks modtage en mail med loginkoder til Onlinekørekort.dk. Husk at checke dit spamfilter !

Du kan så straks gå igang med at øve teori på Onlinekørekort.dk.

Kan jeg købe flere lektioner ? Ja, de købes i vores webshop. Se prisen i webshop eller under “Eventuelle ekstra køb” i Rutinepakken.

Kan jeg miste mit kørekort ? Nej. Vi er kørelærere og kan ikke fratage dig dit kørekort. Formålet med disse rutinetimer er at få dig tilbage i bilen som en sikker bilist.

Jeg er meget nervøs. Kan i hjælpe med det ? Vi har mange års erfaring med nervøse elever. En del af denne nervøsitet følger med følelsen af ikke at være sikker bag rattet. Efter disse rutinetimer vil meget af dette naturligt forsvinde.

Jeg har været i en ulykke og er meget bange. Kan i hjælpe? Til den gruppe af kunder som kæmper med stor nervøsitet eller angst har vi tilknyttet en behandler som tilbyder private sessioner.

Skal jeg på manøvrebane eller glatbane ? Nej til begge. Glatbane kan dog være en god idé og hvis du ønsker dette kan vi hjælpe med kurset og den teori som følger med. Uanset hvor dårligt du synes du kører har du ikke brug for manøvrebane. Vi starter typisk din første køretime på en lille vej så din start bliver let og overskuelig.

Tilbyder i rutinetimer i automatgear ? Ja. Vi har automatgear på alle afdelinger. Prisen er den samme som manueltgear. 

 

Alle priser er inkl. moms.
Afbudsregler: Senest kl. 12.00 én hverdag før aftale. Ellers skal der betales for timen.

Videoer der hjælper dig på vej

For at gøre det let for dig som elev, har vi et elevforum, hvor du blandt andet kan se følgende:

- E-teoribog
- Onlineundervisning
- Masser af teoriprøver
- Info om manøvrebane, teoriprøve, glatbane,
køreprøve og meget andet…

Læs mere her